Η Άννα Μαρία Μάρκοβιτς είναι σαν άγγελος. Έχει αναλογίες μοντέλου αλλά δεν πατάει στη πασαρέλα. Δεν είναι κορίτσι της μόδας αλλά, για τους φανατικούς οπαδούς είναι “χάρμα οφθαλμών” μέσα στο γήπεδο. Tον τίτλο της πιο όμορφης παίκτριας ποδοσφαίρου, ακόμη και παγκοσμίως, διεκδικεί η Aννα Μαρία Μάρκοβιτς. Κάνει τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο να παραμιλάει […]

Η Άννα Μαρία Μάρκοβιτς είναι σαν άγγελος. Έχει αναλογίες μοντέλου αλλά δεν πατάει στη πασαρέλα. Δεν είναι κορίτσι της μόδας αλλά, για τους φανατικούς οπαδούς είναι “χάρμα οφθαλμών” μέσα στο γήπεδο.

Tον τίτλο της πιο όμορφης παίκτριας ποδοσφαίρου, ακόμη και παγκοσμίως, διεκδικεί η Aννα Μαρία Μάρκοβιτς. Κάνει τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο να παραμιλάει η ξανθιά καλλονή. Τραβά τα βλέμματα τόσο με τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες όσο και με την εξωτερική εμφάνιση.

Η 22χρονη σέντερ φορ αγωνίζεται στην ελβετική Γκρασχόπερς και πρόσφατα χρίστηκε διεθνής με την εθνική Κροατίας. Μάλιστα απέναντι στη Μολδαβία πέτυχε και το παρθενικό της γκολ με το εθνόσημο.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ