Ο Μαρκ Όφεμαρς μετά την αποκάλυψη για τις συνομιλίες, αποτελεί παρελθόν από τον Άγιαξ.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Μαρκ Όφεμαρς. Ο τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη συνομιλιών του με γυναίκες υπαλλήλους της ομάδας τις οποίες φέρεται να παρενοχλούσε.

Όπως καταλαβαίνετε έχει προκαλέσει σοκ στο χώρο του ποδοσφαίρου η συγκεκριμένη «είδηση- βόμβα». Ο Όφερμαρς ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου στην ολλανδική ομάδα από το 2012 και πρόσφατα ανανεώθηκε το συμβόλαιό του έως το 2026.

Ωστόσο, μετά από αυτή την αποκάλυψη  ο πρώην διεθνής επιθετικός της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα αναγκάστηκε σε παραίτηση. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως είχε στείλει ανάρμοστα μηνύματα σε γυναίκες υπαλλήλους του συλλόγου.

«Ντρέπομαι. Την περασμένη εβδομάδα ήρθα αντιμέτωπος με αναφορές σχετικά με τη συμπεριφορά μου. Και πώς αυτό επηρέασε άλλους. Δυστυχώς, δεν συνειδητοποίησα ότι ξεπερνούσα τα όρια με αυτό, αλλά αυτό μου έγινε σαφές τις τελευταίες ημέρες.

Ένιωσα ξαφνικά τεράστια πίεση. Ζητώ συγγνώμη. Σίγουρα για κάποιον στη θέση μου αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη.

Το βλέπω και εγώ τώρα αλλά είναι πολύ αργά. Δεν βλέπω άλλη επιλογή από το να φύγω από τον Άγιαξ. Αυτό έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική μου κατάσταση. Γι’ αυτό ζητώ από όλους να αφήσουν εμένα και την οικογένειά μου ήσυχους» τόνισε ο 48χρονος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Λεν Μέιγιαρντ, επισήμανε: «Είναι μια δραματική κατάσταση για όσους εμπλέκονται σε αυτήν με κάποιο τρόπο. Είναι καταστροφικό για τις γυναίκες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν αυτή τη συμπεριφορά.

Όταν μάθαμε για αυτό το γεγονός, ενεργήσαμε αμέσως, συζητώντας προσεκτικά και σταθμίζοντας τι ήταν καλύτερο να κάνουμε – όλα σε συνεννόηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο Έντουιν φαν ντερ Σαρ και πήραμε βοήθεια από εξωτερικό εμπειρογνώμονα.

Ο Μαρκ Όφεμαρς είναι ίσως ο καλύτερος διευθυντής ποδοσφαίρου που είχε ο Άγιαξ. Αναβαθμίσαμε και επεκτείναμε το συμβόλαιό του για αυτό το λόγο. Αλλά δυστυχώς, έχει πραγματικά ξεπεράσει τα όρια, οπότε το να συνεχίσει ως διευθυντής δεν ήταν επιλογή».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ