Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σκέφτεται τους ποδοσφαιριστές που θα καλέσει στην εθνική Ιταλίας. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο Ζοάο Πέδρο, φαίνεται να είναι ο εκλεκτός για την επίθεση της Σκούαντρα Ατζούρα. 0 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικό της Κάλιαρι, ο οποίος από το 2017 έχει ιταλική υπηκοότητα, αφού είναι στη χώρα από το 2010. Όπως αναφέρουν τα ίδια […]

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σκέφτεται τους ποδοσφαιριστές που θα καλέσει στην εθνική Ιταλίας. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο Ζοάο Πέδρο, φαίνεται να είναι ο εκλεκτός για την επίθεση της Σκούαντρα Ατζούρα. 0 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικό της Κάλιαρι, ο οποίος από το 2017 έχει ιταλική υπηκοότητα, αφού είναι στη χώρα από το 2010. Όπως αναφέρουν τα ίδια μέσα είναι σε σκέψεις να καλέσει κι άλλο Βραζιλιάνο με ιταλική υπηκοότητα.

Ο λόγος για τον Λουίς Φελίπε, τον κεντρικό αμυντικό της Λάτσιο. O Μαντσίνι, μάλιστα, φέρεται να τον προτιμάει από… έναν άλλο Βραζιλιάνο στόπερ. Τον Ρότζερ Ιμπάνιες της Ρόμα, ο οποίος μάλλον ήταν κι αυτός υποψήφιος.

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες. Να μελετάει, δηλαδή, διεξοδικά το θέμα για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Χωρίς να παραβλέπει ότι ο Λουίς Φελίπε είχε και στο παρελθόν την ευκαιρία να παίξει με τους Ατζούρι αλλά αρνήθηκε. Συγκεκριμένα, το 2019 ο Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο τον είχε καλέσει στην εθνική U21. Την τελευταία στιγμή, όμως, ο Βραζιλιάνος είχε αλλάξει γνώμη, θέλοντας να περιμένει τη Σελεσάο. Μέχρι που κατάλαβε, τώρα, ότι μάλλον άδικα περιμένει.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ