Συμπληρώθηκε το καρέ στο Κύπελλο Αγγλίας.

Από το «City Ground» πέρασε η Λίβερπουλ, κερδίζοντας με 1-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κι εξασφάλισε την παρουσία της στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας, FA Cup.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται μία κατηγορία χαμηλότερα. «Ξεκλείδωσαν» την πρόκριση με τον Ντιόγκο Ζότα στο 78’.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χόρβατ, Σπενς, Φιγκεϊρέδο, Γουόραλ, Κόλμπακ, Ντέιβις, Ζίνγκερναγκελ, Τζόνσον, Γέιτς, Λόλεϊ (65′ Καφού), Γκάρνερ.
Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμεζ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο (64′ Τιάγκο), Κεϊτά (64′ Χέντερσον), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (64′ Ντίας), Έλιοτ (64′ Μιναμίνο), Ζότα, Φιρμίνο.




0-1, εκπληκτική ασίστ του Τσιμίκα για το γκολ του Ζότα:




Στις εξέδρες του City Ground ο Βαγγέλης Μαρινάκης:




Δυνατό διαγώνιο σουτ του Τσιμίκα:




Τα πανό των οπαδών για το Χίλσμπορο:



Οι άλλες τρεις ομάδες των ημιτελικών είναι η Tσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι και η Κρίσταλ Πάλας. Οι «πολίτες» επικράτησαν με 4-1 της Σαουθάμπτον στο «Saint Mary’s Stadium», με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να ανοίγει το σκορ στο 12’ και τον Εμερίκ Λαπόρτ να ισοφαρίζει με αυτογκόλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος άνηκε στους φιλοξενούμενους. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν στο 62’ με πέναλτι, ο Φιλ Φόντεν στο 75’ και ο Ριγιάντ Μαχρέζ στο 78’ «σφράγισαν» την πρόκριση.

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Λιβραμέντο, Στέφενς, Σαλίσου, Γουόκερ Πίτερς, Σ. Άρμστρονγκ (83′ Τζενεπό), Ρομέου (88′ Σμόλμποουν), Γουόρντ Πράους, Ελιουνουσί (88′ Ντιαλό), Α. Άρμστρονγκ (63′ Άνταμς), Λονγκ (63′ Μπρόγια).
Μάντσεστερ Σίτι: Στέφεν, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ (83′ Ακέ), Κανσέλο (82′ Ζιντσένκο), Ντε Μπρόινε, Ρόδρι (83′ Φερναντίνιο), Γκιουντογκάν, Ζεσούς (64′ Μαχρέζ), Γκρίλις (64′ Φόντεν), Στέρλινγκ.




Στο «Selhurst Park Stadium» οι παίκτες του Πατρίκ Βιεϊρά έβαλαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους Μαρκ Γκουέχι στο 25’, Ζαν Φιλίπ Ματετά στο 41’, Γουίλφριντ Ζάχα στο 79’ και Ουίλ Χιουζ στο 87’.

Έτσι, κέρδισαν με 4-0 την Έβερτον και την άφησαν εκτός συνέχειας.

Τα ημιτελικά θα γίνουν το διήμερο 16-17 Απριλίου, με τη Μάντσεστερ Σίτι να παίζει με τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας.




Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ