Μην παραξενεύεστε από τον τίτλο. Η Σπαρτάκ Μόσχας είναι σε μια λίστα που δεν την βάζει το μυαλό του μέσο ποδοσφαιρόφιλου. Πριν από τη τρέχουσα σεζόν, είχαν καταγραφεί 880 περιπτώσεις ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, συμπεριλαμβανομένων και των σεζόν στις οποίες υπήρχαν δυο φάσεις ομίλων. Μόλις επτά φορές είχε καταφέρει μια ομάδα να κάνει το απόλυτο […]

Μην παραξενεύεστε από τον τίτλο. Η Σπαρτάκ Μόσχας είναι σε μια λίστα που δεν την βάζει το μυαλό του μέσο ποδοσφαιρόφιλου.

Πριν από τη τρέχουσα σεζόν, είχαν καταγραφεί 880 περιπτώσεις ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, συμπεριλαμβανομένων και των σεζόν στις οποίες υπήρχαν δυο φάσεις ομίλων. Μόλις επτά φορές είχε καταφέρει μια ομάδα να κάνει το απόλυτο νικών:

Μίλαν (1992-93)
Παρί Σεν Ζερμέν (1994-95)
Σπαρτάκ Μόσχας (1995-96)
Μπαρτσελόνα (2002-03)
Ρεάλ Μαδρίτης (2011-12)
Ρεάλ Μαδρίτης (2014-15)
Μπάγερν Μονάχου (2019-20)

Τη φετινή σεζόν, το κατάφεραν τόσο ο Άγιαξ όσο και η Λίβερπουλ, ενώ υποψηφιότητα βάζει και η Μπάγερν, που θα το καταφέρει σε περίπτωση που επικρατήσει της Μπαρτσελόνα στο Μόναχο.

Η παρουσία της Σπαρτάκ Μόσχας σε αυτή τη ξεχωριστή λίστα είναι η μόνη που ίσως να δημιουργεί… απορίες σε κάποιους. Για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, η Σπαρτάκ Μόσχας είχε κάνει το 6Χ6 σε όμιλο στον οποίο βρέθηκε μαζί με τη Ρόζενμποργκ, τη Μπλάκμπερν και τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Η Σπαρτάκ Μόσχας – που είχε για «πρώτα βιολιά» τους Σεργκέι Γιουράν, Βαλερί Κεσίνοφ, Ντιμίτρι Αλένιτσεφ αλλά και πρώτο σκόρερ τον αμυντικό Γιούρι Νικιφόροφ – αποκλείστηκε στον επόμενο γύρο από τη Ναντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ