Θέση υπέρ της χρήσης του VAR, πήρε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός τάχθηκε υπέρ της χρήσης της τεχνολογίας στους αγώνες, ώστε να αποφευχθούν τα σοβαρά διαιτητικά λάθη. O στράικερ της Μπάγερν Μονάχου πιστεύει ότι θα βοηθήσει αρκετά το άθλημα! Μάλιστα, εμφανίστηκε πικραμένος, εξαιτίας των αδικιών που πιστεύει ότι έχει υποστεί! Ο Λεβαντόφσκι τάθηκε ανοιχτά υπερ […]

Θέση υπέρ της χρήσης του VAR, πήρε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός τάχθηκε υπέρ της χρήσης της τεχνολογίας στους αγώνες, ώστε να αποφευχθούν τα σοβαρά διαιτητικά λάθη. O στράικερ της Μπάγερν Μονάχου πιστεύει ότι θα βοηθήσει αρκετά το άθλημα!

Μάλιστα, εμφανίστηκε πικραμένος, εξαιτίας των αδικιών που πιστεύει ότι έχει υποστεί! Ο Λεβαντόφσκι τάθηκε ανοιχτά υπερ της χρήσης του VAR.

«Έχασα δυο ημιτελικούς κι έναν προημιτελικό Champions League από λάθη διαιτητών και θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν υπήρχε ήδη η τεχνολογία κι είχα καταφέρει να πάω στον τελικό και να κατακτήσω το τρόπαιο. Οπότε θεωρώ ότι το VAR είναι κάτι που βοηθάει πλέον αρκετά.

Για να μπορέσει κάποιος να δώσει κάτι διαφορετικό στους φιλάθλους πρέπει να υπάρχει ένα διάλειμμα. Πρέπει να κοιτάζουμε προς το μέλλον. Αν κάνουμε Παγκόσμιο Κύπελλο ανά δύο χρόνια είναι δεδομένο ότι θα πέσει η ποιότητα. Είναι αδύνατο για το σώμα και το μυαλό να παίζει στο ίδιο επίπεδο» σημείωσε μεταξύ άλλων ο επιθετικός των Βαυαρών.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ