Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Κριστιάνο Ρονάλντο & Μπρούνο Άλβες διατηρούν φιλικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια και έχουν να θυμούνται χιλιάδες αναμνήσεις!

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Κριστιάνο Ρονάλντο & Μπρούνο Άλβες διατηρούν φιλικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια και έχουν να θυμούνται χιλιάδες αναμνήσεις!

Ήταν κολλητοί και παραμένουν! Όποτε τους δίνεται η ευκαιρία οι δύο Πορτογάλοι συναντιούνται, όπως συνέβη και τώρα! Ο Μπρούνο Άλβες επισκέφτηκε την Εθνική Πορτογαλίας στο ξενοδοχείο και είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον παλιό του φίλο!

Μάλιστα του έδωσε και αναμνηστικό δώρο της ΑΕΚ, μιας και ο Άλβες επέστρεψε στην Ένωση ως αθλητικός διευθυντής. Ο Μπρούνο Άλβες έχει ως “μεγάλο αδερφό” τον Κριστιάνο. Αγωνίστηκαν μαζί στις μικρές εθνικές ομάδες ενώ και στην Ανδρών ήταν πάντα εκεί στις μεγάλες διοργανώσεις.

Αποκορύφωμα φυσικά η κατάκτηση του EURO 2016 που αποτελεί πάντα μέρος των συζητήσεων τους! Ο Ρονάλντο τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Μπρούνο Άλβες και το έχει αποδείξει αρκετές φορές.

Ήταν ο παίκτης που τον βοήθησε στη εξοικείωσή του με το ιταλικό πρωτάθλημα τον πρώτο καιρό. Και ο Κριστιάνο πήγε να ανταποδώσει λέγοντας στους ανθρώπους της Γιουβέντους να τον αποκτήσουν το 2019 όταν οι μπιανκονέρι έψαχναν παίκτη στην άμυνα!

Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και αμφότεροι έχουν βοηθήσει την καριέρα του άλλου. Ο Μπρούνο Άλβες έχει να θυμάται μια σημαντική απόφαση που πήρε λόγω Κριστιάνο, όταν ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

«Μετά που έφυγα από την Φαμαλικάο, δεν ήξερα αν έπρεπε να συνεχίσω ή να αποσυρθώ. Ο Κριστιάνο με κάλεσε στο τηλέφωνο μετά την ξαφνική αποχώρηση από την ομάδα και μου είπε ‘’Πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις. Είσαι σε καλή κατάσταση. Ξέρω πόσο αγαπάς το ποδόσφαιρο, οπότε συνέχισε και μην τα παρατήσεις’’. Το τηλεφώνημα αυτό με επηρέασε και με έκανε να αλλάξω απόφαση. Είχα την στήριξη του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο. Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σου λέει να συνεχίσεις, τότε αυτό πρέπει να κάνεις. Με ενθάρρυνε αφάνταστα».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Πορτογαλίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ