Ο 28άχρονος μέσος διανύει, από το 2016, τη δεύτερη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους». Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος φέρεται να έχει αποφασίσει να πει «αντίο».

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε ο Πολ Πογκμπά να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 28άχρονος μέσος διανύει, από το 2016, τη δεύτερη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους». Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος φέρεται να έχει αποφασίσει να πει «αντίο».

Ο προσωπικός γυμναστής του, Μάντι, ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά στο μέλλον του: «Ο Πολ θα φύγει από τη Γιουνάιτεντ τον Ιούνιο».

Σύμφωνα με την κρίση του: «Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το καλύτερο για αυτόν να κοιτάξει κάπου αλλού. Ίσως και η Γιουνάιτεντ να θέλει να ανανεώσει το έμψυχο δυναμικό της κι έτσι το πιο λογικό είναι οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Με αυτόν τον τρόπο πιθανότατα και οι δύο πλευρές θα είναι χαρούμενες, θα δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, νέες προκλήσεις»

Συνεχίζοντας, εξήγησε: «Η Γιουνάιτεντ έχει και τώρα καλή ομάδα, ειδικά από την ημέρα που επέστρεψε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι τα αποτέλεσμα δεν είναι καλά. Ένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να σπαταλήσει τον χρόνο του σε μικρές διοργανώσεις. Θέλει να έχει κίνητρο και να διεκδικεί μεγάλα τρόπαια».

Σε ερώτηση που του έγινε, για τον επόμενο σταθμό του Γάλλου, εκτίμησε: «Μπορεί να γυρίσει στη Γιουβέντους. Έχει καλή σχέση με τον σύλλογο, αλλά θα μπορούσε να πάει και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Παρί χρειάζεται έναν μέσο σαν κι αυτόν κι έτσι θα μπορούσε να παίξει στη Γαλλία.

Τη Ρεάλ Μαδρίτης την αποκλείω, γιατί πλέον εκεί δεν βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα πήγαινε στη Ρεάλ. Γιουβέντους και Παρί είναι οι πιθανοί προορισμοί του, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ