Απόλυτα προετοιμασμένος, αλλά και συνειδητοποιημένος για το τι θα συναντήσουν οι «Οράνιε» στην OPAP Arena εμφανίστηκε ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, αλλά και της Μπαρτσελόνα.

Κούμαν: «Περιμένω διαφορετικό παιχνίδι, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» – Ο Ρόλαντ Κούμαν,

Απόλυτα προετοιμασμένος, αλλά και συνειδητοποιημένος για το τι θα συναντήσουν οι «Οράνιε» στην OPAP Arena εμφανίστηκε ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, αλλά και της Μπαρτσελόνα.

Η Εθνική μετά το «τρίποντο» επί της Ιρλανδίας ξαναμπήκε στο «κόλπο» της πρόκρισης. Ωστόσο για να έχει βάσιμες ελπίδες θα πρέπει να κάνει μια μίνι υπέρβαση απέναντι στους «λαβωμένους» Ολλανδούς κυνηγώντας αποκλειστικά τη νίκη.

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι και εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το 3-0 πριν από περίπου ένα μήνα στο Αϊντχόφεν. Η Ελλάδα είναι μια ομάδα με δυνατότητες και μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιρλανδία μπήκε ξανά στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Γνωρίζουμε ωστόσο τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας και έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό», τόνισε ο Κούμαν στο SDNA.

Η Ολλανδία ταξίδεψε στην Αθήνα με ουκ ολίγες απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι Χάκπο, Ντεπάι, Ντε Γιονγκ, Ντε Λιχτ, Μπότμαν και Μπέρχαους. Αντίθετα ο Βάουτ Βέγκχορστ, ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία είναι διαθέσιμος και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τον έμπειρο τεχνικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόναλντ Κούμαν εμφανίστηκε ενήμερος για την χρήση λέιζερ στην OPAP Arena κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άγιαξ και ζήτησε από την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να πάρει μέτρα σε συνεννόηση με την UEFA, σε περίπτωση που επαναληφθεί και απόψε το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Τέλος, οι Ολλανδοί αν και δεν ήταν προγραμματισμένο ζήτησαν τελικά να κάνουν μια τελευταία προπόνηση λίγες πριν από την αποψινή αναμέτρηση επί αθηναϊκού εδάφους.

Πηγή: SDNA.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ