Αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο. Κουλιμπαλί και Κιελίνι έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλία. Βγαλμένη μέσα από δύσκολες καταστάσεις. ΕΞάλλου όλο αυτό ξεκίνησε από ένα ρατσιστικό συμβάν. Όπου ο ποδοσφαιριστής τη Γιουβέντους στάθηκε δίπλα στον παίκτη της Νάπολι. «Ενας από αυτούς που με βοήθησαν πολύ είναι ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Στο γήπεδο δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι, […]

Αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο. Κουλιμπαλί και Κιελίνι έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλία. Βγαλμένη μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

ΕΞάλλου όλο αυτό ξεκίνησε από ένα ρατσιστικό συμβάν. Όπου ο ποδοσφαιριστής τη Γιουβέντους στάθηκε δίπλα στον παίκτη της Νάπολι.

«Ενας από αυτούς που με βοήθησαν πολύ είναι ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Στο γήπεδο δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι, αλλά εκτός γηπέδου είναι εκπληκτικός άνθρωπος. Με υπερασπίστηκε πάντα όποτε χρειάστηκε. Μου έδωσε συμβουλές, τόσο ως αμυντικός όσο και ως άνθρωπος. Μου ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους όλης της Ιταλίας μετά το περιστατικό στη Φλωρεντία.

Ηταν και είναι πάντα δίπλα μου, με βοήθησε να ξεπεράσω αυτό που έγινε. Τον αγαπάω τον Κιελίνι, θέλω να είναι πάντα καλά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ