Την ερχόμενη Δευτέρα η κλήρωση – Σεβίλλη, Ζενίτ, Αταλάντα, Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Λειψία, Σέριφ και Ντόρτμουντ οι πιθανοί αντίπαλοι Στη 2η θέση του oμίλου του τερμάτισε ο Ολυμπιακός. Μετά και τα χθεσινά (9/12) αποτελέσματα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του γκρουπ. Αυτόματα οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν, στους «32» του Europa League, να αντιμετωπίσουν τους 3ους […]

Την ερχόμενη Δευτέρα η κλήρωση – Σεβίλλη, Ζενίτ, Αταλάντα, Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Λειψία, Σέριφ και Ντόρτμουντ οι πιθανοί αντίπαλοι
Στη 2η θέση του oμίλου του τερμάτισε ο Ολυμπιακός. Μετά και τα χθεσινά (9/12) αποτελέσματα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του γκρουπ. Αυτόματα οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν, στους «32» του Europa League, να αντιμετωπίσουν τους 3ους του Champions League και η αποστολή τους αποκτά μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Στην κλήρωση της Δευτέρας (13/12) υπάρχουν 8 πιθανοί αντίπαλοι και πιο συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη, η Λειψία, η Πόρτο, η Ντόρτμουντ, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η «ελληνική» Σέριφ Τίρασπολ και ουσιαστικά η Αταλάντα (αναζητά ένα «θαύμα» και 2 γκολ στα εναπομείναντα 10 λεπτά του αγώνα της με τη Βιγιαρεάλ που βρίσκεται σε εξέλιξη), κάτι που καθιστά εύκολα αντιληπτό πως πρόκειται για club που μπορούν να χαρακτηριστούν, τουλάχιστον, ως «πρώτης γραμμής».

Το όνειρο του Κόνφερενς συνεχίζεται

Μαρσέιγ, Μίντιλαντ και Ραπίντ είναι οι τελευταίες τρεις ομάδες που προστέθηκαν στις πιθανές αντιπάλους του ΠΑΟΚ, στην κλήρωση της Δευτέρας για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Σπάρτα
Αϊντχόφεν
Λέστερ
Φενέρμπαχτσε
Μαρσέιγ
Μίντιλαντ
Σέλτικ
Ραπίντ
Η κλήρωση για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 15:00, στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα στο γήπεδο της Τούμπας, αφού ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ