Θεωρείται βέβαιο ότι το προσεχές καλοκαίρι, ο Νορβηγός θα… πολιορκηθεί, καθώς η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο Χάαλαντ, έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Ομως η ρήτρα αποδέσμευσης είναι «χαμηλή». Καθώς τα 75 εκατομμύρια ευρώ […]

Θεωρείται βέβαιο ότι το προσεχές καλοκαίρι, ο Νορβηγός θα… πολιορκηθεί, καθώς η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο Χάαλαντ, έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Ομως η ρήτρα αποδέσμευσης είναι «χαμηλή». Καθώς τα 75 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή του δεν είναι ποσό απαγορευτικό για τους «μνηστήρες»

Από την πλευρά τους, οι Βεστφαλοί  επιδιώκουν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τον νεαρό άσο. Και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Bild», του έχουν προσφέρει διπλασιασμό αποδοχών, δηλαδή από τα 8 εκατομμύρια ευρώ, που εισπράττει βάσει συμβολαίου. Να λαμβάνει 16 εκατομμύρια ευρώ, εφ΄ όσον ανανεώσει την συνεργασία του. Και επιπλέον, ένα ακόμη καλύτερο διαφημιστικό συμβόλαιο, με την εταιρεία Puma που «ντύνει» την Ντόρτμουντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ