Ο Κλαούντιο Λοτίτο ετοιμάζονταν να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σάρι! Ο οποίος, όπως ξέρουμε όλοι, προσλήφθηκε μόλις πριν λίγους μήνες. Ο πρόεδρος των Λατσιάλι το επιβεβαίωσε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας. Ο Σάρι θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Λάτσιο ως το 2025 και αυτό δεν ξέρουμε αν θα αρέσει στους παίκτες. Ή, τουλάχιστον, […]

Ο Κλαούντιο Λοτίτο ετοιμάζονταν να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σάρι! Ο οποίος, όπως ξέρουμε όλοι, προσλήφθηκε μόλις πριν λίγους μήνες.

Ο πρόεδρος των Λατσιάλι το επιβεβαίωσε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας. Ο Σάρι θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Λάτσιο ως το 2025 και αυτό δεν ξέρουμε αν θα αρέσει στους παίκτες.

Ή, τουλάχιστον, σε όλους και συγκεκριμένα σε τρεις εκ των ηγετών: Λουίς Αλμπέρτο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φραντσέσκο Ατσέρμπι.

Με τον πρώτο είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι υπάρχει θέμα. Με τον τρίτο, φάνηκε στον αγώνα με την Τζένοα. Εκεί όπου σκόραρε, ζήτησε… σιωπή από όλους με χαρακτηριστική χειρονομία και μετά δήλωσε:

«ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται στα αποδυτήρια και είναι καλύτερα έτσι».

Για τον Σέρβο, από την άλλη πλευρά, υπάρχουν αναφορές το τελευταίο 48ωρο. Υπάρχουν ρεπορτάζ, δηλαδή, που ισχυρίζονται πως ούτε αυτός έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή.

Το αν ισχύει και αυτό, όπως ότι ο πρόεδρος θα πρότεινε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου, θα φανεί προσεχώς. Είναι πολλά τα ΜΜΕ, πάντως, που επιμένουν ότι στα αποδυτήρια της Λάτσιο υπάρχει νευρικότητα για τον Σάρι.

Γεγονός, πάντως, που δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον Λοτίτο, ο οποίος έχει πάρει την απόφασή του: Στήριξη στον προπονητή, ο οποίος σύντομα θα υπογράψει ως το 2025. Ενα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους, δηλαδή, ότι η διοίκηση είναι 100% μαζί του. Και ότι αυτός θα είναι που θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα των επόμενων χρόνων, όπως κι αν εξελιχθεί η φετινή σεζόν.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ