Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση είναι ο Γιώργος Καραγκούνης!! Ο 44χρονος μάλιστα ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης και πάλι με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Trifilara», ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 έχει δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό Σικάγο. Εκεί θα αγωνιστεί και ο  Γαλλος επιθετικός.  Ο Γιώργος Καραγκούνης σκέφτεται σοβαρά το […]

Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση είναι ο Γιώργος Καραγκούνης!! Ο 44χρονος μάλιστα ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης και πάλι με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Trifilara», ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 έχει δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό Σικάγο. Εκεί θα αγωνιστεί και ο  Γαλλος επιθετικός. 

Ο Γιώργος Καραγκούνης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση για λίγα παιχνίδια. Θα επιθυμούσε  να ολοκληρώσει καριέρα του φορώντας τη φανέλα με το Τριφύλλι. Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού μπορεί να έχει φτάσει πλέον τα 44, αλλά η τέχνη δεν ξεχνιέται. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο που ζει για το ποδόσφαιρο.

Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού Σικάγο θέλουν να τιμήσουν τον Γιώργο Καραγκούνη για όσα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό, αλλά και εν γένει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ καταθέσει ανάλογη πρόταση και στον άλλοτε στράικερ των Πράσινων, Τζιμπρίλ Σισέ. Εφόσον ο Γιώργος Καραγκούνης αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κάνει η ομάδα των ομογενών, θα δηλωθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού Σικάγο και θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε ένα ή περισσότερα εάν το επιθυμεί παιχνίδια στην National Premier Soccer League.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ