Τα γκολ έλειπαν από την αναμέτρηση του Άρης και του Απόλλωνα Σμύρνης. Στο Κλεάνθης Βικελίδης οι δύο ομάδες παρουσίασαν κάκιστο θέαμα και δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο. Ένας Άρης δίχως φαντασία και με τεράστια αδυναμία να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες. Κόλλησε στο απόλυτο μηδέν με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, […]

Τα γκολ έλειπαν από την αναμέτρηση του Άρης και του Απόλλωνα Σμύρνης. Στο Κλεάνθης Βικελίδης οι δύο ομάδες παρουσίασαν κάκιστο θέαμα και δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο.

Ένας Άρης δίχως φαντασία και με τεράστια αδυναμία να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες. Κόλλησε στο απόλυτο μηδέν με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Αρης δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις, καταλήγοντας να κάνει μια σειρά από ατομικά λάθη σε μεταβιβάσεις και γεμίσματα.

Ο Άκης Μάντζιος στα μισά του ημιχρόνου, άλλαξε πτέρυγες στους Ματέο Γκαρσία και Ιζέτ Χαϊροβιτς, που δεν κατάφεραν να “τρυπήσουν” τις αντίπαλες άμυνες με ατομικές κινήσεις.

Ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές, διορθωτική κίνηση στο 55′ με τον Αλί

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο για τον Αρη. Συνεχόμενα λάθη στο δημιουργικό κομμάτι, ανάγκασαν τον Άκη Μάντζιο να κάνει τη πρώτη του διορθωτική κίνηση στο 55′ με τον Μοχανάντ Αλί να περνάει εντός και τον Ιζέτ Χαϊροβιτς να αποχωρεί.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Απόλλωνας υποχωρούσε και έκλεινε κι άλλο τους διαδρόμους.

“Γκαντεμιά” με τον Αλί και αλλαγή συστήματος

Κάτι λιγότερο από 15 λεπτά αγωνίστηκε στη σημερινή αναμέτρηση ο Μοχανάντ Αλί, αφού σε μια διεκδίκηση γλίστρησε και δεν πατούσε καλά.

Ο Άκης Μάντζιος πέρασε στη θέση του τον Δημήτρη Μάνο και παράλληλα αποφάσισε να παίξει με ένα χαφ λιγότερο.

Ο Λούμορ πέρασε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και το σύστημα μετατράπηκε σε 4-4-2.

Ένα δεκάλεπτο όλο δικό του

Μετά την αλλαγή του Μάνου, ο Αρης έγινε πιο επιθετικός και κέρδισε χώρους στον άξονα.

Στο 72′ ο Σάσα και στο 73′ ο Λούμορ απείλησαν με μακρινά σουτ, κάτι που δεν είχε κάνει ο Άρης σε όλο το παιχνίδι που προηγήθηκε.

Στο 75′, ο Βραζιλιάνος χαφ πάτησε περιοχή και με διαγώνιο σουτ κέρδισε κόρνερ.

Στο 79′ ο Αρης δημιούργησε τις καλύτερες προϋποθέσεις του αγώνα, με τον Ντιαγέ να κλέβει, τον Ματέο Γκαρσία να κάνει κάθετη στον Μάνο. Ο Έλληνας φορ καθυστέρησε και το γέμισμα που έκανε, δεν βρήκε παίκτη.

Τεράστια ευκαιρία με τον Μάνο να “κλέψει” το παιχνίδι

Ο Αρης αδυνατούσε να βρει λύσεις, ο Διαμαντόπουλος άφησε ατιμώρητο κάθε σκληρό μαρκάρισμα των φιλοξενούμενων και η μεγαλύτερη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε στο 92′.

Το τελικό αποτέλεσμα φέρνει γκρίνια και δυσφορία. Ενώ στον Απόλλωνα υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Ντιαγέ, Σάσα, Τζέγκο, Ματέο Γκαρσία, Χαϊροβιτς (Αλί 55′), Καμαρά

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Τουτουρίμα, Μπαξεβανίδης, Μπρούνο Άλβες, Ντομίνγκεζ, Κάστρο, Φατιόν, Σλίβκα, Παμλίδης, Λα Πάρα, Ντάουντα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ