Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εμφανίζεται ο Αρτούρο Βιδάλ πολύ… χαρούμενος. Τρεις μέρες πριν τον αγώνα της Ιντερ με την Τζένοα στην πρεμιέρα της Serie A. Οτι εκτός γηπέδων δεν είναι και το καλύτερο παιδί, το ξέρουν όλοι. Αρκετά τα περιστατικά με τον ίδιο αρνητικό πρωταγωνιστή. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Γιουβέντους […]

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εμφανίζεται ο Αρτούρο Βιδάλ πολύ… χαρούμενος. Τρεις μέρες πριν τον αγώνα της Ιντερ με την Τζένοα στην πρεμιέρα της Serie A.

Οτι εκτός γηπέδων δεν είναι και το καλύτερο παιδί, το ξέρουν όλοι.

Αρκετά τα περιστατικά με τον ίδιο αρνητικό πρωταγωνιστή. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Γιουβέντους τον πούλησε στη Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2015.

Ο Μπέπε Μαρότα είχε κουραστεί από τις κρεπάλες του Χιλιανού ή τα τρακαρίσματά του και έδωσε λύση στο πρόβλημα πουλώντας τον. Τώρα, όμως, συνεργάζεται ξανά μαζί του και κάποια πράγματα τα έχει συνηθίσει. Και γι’ αυτό ξέρει και πώς να τα αντιμετωπίσει.

Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media λοιπόν, δείχνει τον Βιδάλ μεθυσμένο τρεις μέρες πριν από αγώνα της Ιντερ.

Συγκεκριμένα, τρεις μέρες πριν το ματς με την Τζένοα στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Αγώνας που έγινε στις 21 Αυγούστου, άρα το βίντεο είναι από τις 18 Αυγούστου, κάπου στο Κόμο. Εκεί που μένει ο Χιλιανός μετά τη μεταγραφή του στους Νερατζούρι το περσινό καλοκαίρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ