Ιταλιάνικα ντέρμπι είχε το μενού της Serie A για την Κυριακή. Με την ματσάρα ανάμεσα σε Ίντερ και Λάτσιο να μας αφήνει χορτάτους από πλευρά θεάματος και γκολ. Ποινή μίας αγωνιστικής κλήθηκε να εκτίσει ο εξαιρετικός μέσος Τσαλχάνογλου. Ο φορ Σατριάνο και ο πορτιέρε Κόρντατζ, αμφότεροι εφεδρικοί, δεν ανάρρωσαν εγκαίρως από τον κορωνοϊό και τέθηκαν […]

Ιταλιάνικα ντέρμπι είχε το μενού της Serie A για την Κυριακή. Με την ματσάρα ανάμεσα σε Ίντερ και Λάτσιο να μας αφήνει χορτάτους από πλευρά θεάματος και γκολ.
Ποινή μίας αγωνιστικής κλήθηκε να εκτίσει ο εξαιρετικός μέσος Τσαλχάνογλου. Ο φορ Σατριάνο και ο πορτιέρε Κόρντατζ, αμφότεροι εφεδρικοί, δεν ανάρρωσαν εγκαίρως από τον κορωνοϊό και τέθηκαν εκτός, ενώ ο βασικός επιθετικός Τζέκο έδωσε αρνητικό δείγμα και έπαιξε κανονικά στο ματς.

Οι νερατζούρι δεν είχαν τρομερές απώλειες πρν την σέντρα κόντρα στην Λάτσιο.

Οι Ρωμαίοι από την άλλη είχαν εκτός τον Ατσέρμπι, που αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο ματς και το μυϊκό πρόβλημα που αποκόμισε αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Παράλληλα, λόγω διεθνών υποχρεώσεων έλειπε και ο εφεδρικός μέσος Ακπά Ακπρό.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την αναμέτρηση και χάρη στα τέρματα των Μπαστόνι και Σκρίνιαρ κατάφεραν να αναρριχηθεί ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος, κρατώντας τη θέση της με… νύχια και με δόντια.

Το σκορ τελικά άνοιξε στο 30′ για τους «νερατζούρι» με δράστη τον Αλεσάντρο Μπαστόνι ο οποίος έκανε και το 1-0. Όμως οι «αετοί» είχαν άμεση απάντηση, καθώς πέντε λεπτά αργότερα, ο Τσίρο Ιμόμπιλε έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Ίντερ συνέχιζε να είναι καλύτερη και να κυνηγά το δεύτερο τέρμα που θα της έδινε ξανά το προβάδισμα. Κάτι που τελικά κατάφερε στο 67′, με τον κεντρικό της αμυντικό Μίλαν Σκρίνιαρ

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντάμφρις (77’ Νταρμιάν), Μπαζτόνι, Πέρισιτς (82’ Ντιμάρκ), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Μπαρέλα (82’ Βιδάλ), Σάντσες (73’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες (73’ Ντζέκο)

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ράντου, Λουίζ Φελίπε, Μάρουσιτς, Χισάι (81’ Λατσάρι), Κατάλντι (69’ Λέιβα), Σάβιτς, Πέδρο, Μπάσιτς (69’ Λουίς Αλμπέρτο), Ιμόμπιλε, Άντερσον

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ