Ένα ιδιαίτερο γεγονός που συνέβη μεταξύ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Στέφανο Πιόλι. Aποκάλυψε ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ο θηριώδης Σουηδός έχει τον… τρόπο του για όλα. Έχοντας ξανά στην διάθεση του για τους επερχόμενους αγώνες της Μίλαν. Toν πολύπειρο άσσο, ο προπονητής των «ροσονέρι» θυμήθηκε ένα περιστατικό μεταξύ […]

Ένα ιδιαίτερο γεγονός που συνέβη μεταξύ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Στέφανο Πιόλι. Aποκάλυψε ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ο θηριώδης Σουηδός έχει τον… τρόπο του για όλα.

Έχοντας ξανά στην διάθεση του για τους επερχόμενους αγώνες της Μίλαν. Toν πολύπειρο άσσο, ο προπονητής των «ροσονέρι» θυμήθηκε ένα περιστατικό μεταξύ των δύο, όπου ο «Ίμπρα» τον επισκέφτηκε στο γραφείο του και τον… έστησε στην γωνία.

«Κάποια στιγμή δεν του άρεσε μια αλλαγή που έκανα και την επόμενη μέρα ήρθε στο γραφείο μου και είπε: “τώρα θα μιλήσω εγώ!”.

Κάθισα στην γωνία και απλά τον άκουσα», ανέφερε αρχικά ο Πιόλι. Δίνοντας παράλληλα γεύση και από την συνάντηση τους στην προπόνηση της επόμενης μέρας:

«Την επόμενη μέρα είπα του είπα: “Ζλάταν, τώρα θα ακούσεις πως έχουν τα πράγματα και γιατί πήρα ορισμένες αποφάσεις”, και το αποδέχθηκε», δείχνοντας πως ο Σουηδός δεν διστάζει ανεξαρτήτως κατάστασης να εκφέρει την άποψη του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ