Η ερώτηση γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πια συνηθισμένη. Η μεταγραφή του Πορτογάλου το καλοκαίρι του 2018 έμοιαζε ως η ιδανική για την ιταλική ομάδα. Όπως και για εκείνον που ήθελε ένα έξτρα κίνητρο μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης! Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ήθελαν. Το πέρασμα του Ρονάλντο από τους Μπιανκονέρι δεν τους […]

Η ερώτηση γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πια συνηθισμένη. Η μεταγραφή του Πορτογάλου το καλοκαίρι του 2018 έμοιαζε ως η ιδανική για την ιταλική ομάδα. Όπως και για εκείνον που ήθελε ένα έξτρα κίνητρο μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης! Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ήθελαν. Το πέρασμα του Ρονάλντο από τους Μπιανκονέρι δεν τους έκανε καλό, όπως τόνισε ο Τζιανλουίντζι Μπουφόν.

Όσα δήλωσε ο Μπουφόν:

«Η Γιούβε είχε την ευκαιρία να κατακτήσει το Champions League το 2018-19. Την πρώτη χρονιά του Κριστιάνο στην ομάδα. Εγώ ήμουν στο Παρίσι τότε, οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε και δεν τα κατάφερε», είπε αρχικά ο Ιταλός τερματοφύλακας. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζουν τα όσα είπε μετά. Τα όσα είπε, δηλαδή, για το πώς άλλαξε, όχι προς το καλύτερο, η νοοτροπία των παικτών μετά τη μεταγραφή του Πορτογάλου.

«Οταν επέστρεψα, δουλέψαμε δύο χρόνια με τον Κριστιάνο και τα πήγαμε καλά, αλλά πιστεύω ότι η Γιούβε έχασε το DNA της ομάδας. Αυτό που πάντα τη χαρακτήριζε. Οταν πήγαμε, για παράδειγμα, στον τελικό του Champions Leaue το 2017, ήμασταν ομάδα. Μια πραγματική ομάδα που δούλευε σαν να είναι ένας άνθρωπος. Υπήρχε ανταγωνισμός για μια θέση στην 11άδα αλλά υπήρχε απόλυτη ενότητα. Αυτό το DNA η Γιουβέντους το έχασε με τον Ρονάλντο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ