Το όνομα που παίζει συνεχώς και δυνατά για τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα είναι εκείνο του Γκάρι Ροντρίγκες. Η έλευση του παίκτη στο λιμάνι ήταν από πέρσι επιθυμία του Μαρτίνς. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν επιβεβαιώσει βέβαια το ενδιαφέρον, όμως ούτε το διαψεύδουν. Τα δεδομένα του συμβολαίου του παίκτη θα έκαναν λόγο για μία “απαγορευτική” μεταγραφή. […]

Το όνομα που παίζει συνεχώς και δυνατά για τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα είναι εκείνο του Γκάρι Ροντρίγκες.

Η έλευση του παίκτη στο λιμάνι ήταν από πέρσι επιθυμία του Μαρτίνς.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν επιβεβαιώσει βέβαια το ενδιαφέρον, όμως ούτε το διαψεύδουν. Τα δεδομένα του συμβολαίου του παίκτη θα έκαναν λόγο για μία “απαγορευτική” μεταγραφή. Καθώς το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη, ύψους 5 εκ. ευρώ είναι πέρα από τις διαθέσεις και δυνατότητες του Ολυμπιακού.

Όμως το ρεπορτάζ ορίζει πως ο παικτης, αν και εφόσον έρθει, είναι διατεθειμένος να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του. Που δεν θα ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ ετησίως.

Με αυτά τα δεδομένα ο Ολυμπιακός όχι μόνο θέλει τον παίκτη, αλλά τον παραλαμβάνει και με κορδέλα. Ακόμη και αν αυτό συμβεί την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Αν συμφωνήσει ο Γκάρι Ροντρίγκες θα καλύψει τη θέση του Ρόνι Λόπες στα αριστερά. Ώστε ο δεύτερος να μεταπηδήσει στην θέση του Φορτούνη. Ο Πέδρο Μάρτινς θέλει να χρησιμοποιήσει τον Λόπες ως δεκάρι.

Ταυτόχρονα όμως, λίγο πριν την εκπνοή των μεταγραφών, ο Ολυμπιακός τρέχει και άλλη μία υπόθεση.

Τι θα συμβεί με Σεμέδο-Σιόβα

Εδώ και μέρες περιμένουμε την έκβαση της υπόθεσης του ελεύθερου Σιόβα. Θα τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός;

Θα τον δούμε ξανά με τα “ερυθρόλευκα”;

Είτε έρθει είτε όχι, θα δείξει πολλά για το μέλλον του Σεμέδο στην ομάδα.

Σε περίπτωση που ο Σιόβας επιστρέψει Ελλάδα ξεχάστε οριστικά τον Σεμέδο. Ενώ, αντίστοιχα, αν δεν συμφωνήσει, δεν αποκλείεται να δούμε την μεγάλη επιστροφή του Πορτογάλου στο σχήμα του Μάρτινς

Όλα εξάλλου είναι καραμπόλες. Κάθε κίνηση έχει σημασία…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ