Τι αναφέρεται στο Φύλλο της Κυβερνήσεως μετά τη σχετική πράξη νομοθετικού περιεχομένου που κατατέθηκε.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του στον δεύτερο αγώνα του με τη Μαρσέιγ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Μετά το 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν την Τρίτη (15/08, 22.00) στη Μασσαλία, με… φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ.

Το «τριφύλλι» θα παραταχθεί χωρίς τους φιλάθλους του στο Βελοντρόμ, καθώς το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών απαγόρευσε τη μετακίνησή τους, καταθέτοντας σχετική πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Όπως αναφέρεται στο Φύλλο της Κυβερνήσεως: «Από τα μεσάνυχτα έως τα μεσάνυχτα, η ατομική ή ομαδική μετακίνηση, με κάθε μέσο, οποιουδήποτε υποστηρίζει ότι είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού ή συμπεριφέρεται ως τέτοιος, απαγορεύεται να μεταβεί από τα σύνορα οδικώς, με τρένο, με πλοίο ή αεροπλάνο από τη μία πλευρά και να φτάσει στη Μασσαλία».

Σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών: «Υπάρχει πραγματικό και σοβαρό ρίσκο συγκρούσεων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Οι μετακινήσεις του Παναθηναϊκού συνήθως αποτελούν πηγή διατάραξης της δημόσιας τάξης, εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς ορισμένων φιλάθλων αυτής της ομάδας.

Ο αγώνας στο Βελοντρόμ συνιστά μια ευκαιρία να εξοστρακίσουμε τέτοιες συμπεριφορές.

Τέτοιες συμπεριφορές υπάρχουν και από ορισμένους φιλάθλους της Μαρσέιγ, που συχνά γίνονται βίαιοι.

Η UEFA έχει επίσης απαγορεύσει τη μετακίνηση των φιλάθλων και δεν προβλέπεται να υπάρχουν φιλοξενούμενοι στο γαλλικό γήπεδο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ