Με κάθε τρόπο, τιμούν στην Αργεντινή τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα. Μέσα στο… αίμα των Αργεντινών κυλά ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και κρατούν τη μνήμη του ζωντανή με κάθε ευκαιρία. Αφιερωμένη στον αξέχαστο Ντιεγκίτο είναι η τρίτη φανέλα της Νιούελς Όλντ Μπόις. Η ομάδα παρουσίασε την Τετάρτη (15/9) την τρίτη της εμφάνιση για φέτος, με […]

Με κάθε τρόπο, τιμούν στην Αργεντινή τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μέσα στο… αίμα των Αργεντινών κυλά ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και κρατούν τη μνήμη του ζωντανή με κάθε ευκαιρία.

Αφιερωμένη στον αξέχαστο Ντιεγκίτο είναι η τρίτη φανέλα της Νιούελς Όλντ Μπόις. Η ομάδα παρουσίασε την Τετάρτη (15/9) την τρίτη της εμφάνιση για φέτος, με τον Μαραντόνα να είναι το τιμώμενο πρόσωπο.

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αγωνίστηκε στη Νιούελς Όλντ Μπόις τη σεζόν 1993-94 και φυσικά το πέρασμά του έχει μείνει αλησμόνητο από τους οπαδούς της.

Η φανέλα είναι εμπνευσμένη από τον πίνακα ζωγραφικής που φιλοτέχνησε ο καλλιτέχνης Αντρές Μαριάνι για τον «θεό» του ποδοσφαίρου, έχοντας τα χρώματα της Νιούελς, κόκκινο και μαύρο.

Το έργο φιλοτεχνήθηκε το 2019 με αφορμή την έλευση του Ντιεγκίτο στο γήπεδο της Νιούελς, ως προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαραντόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ