Τι πιο αντιπροσωπευτικό για την φετινή εικόνα της Μπαρτσελόνα. Από την γκέλα του Ντε Γιόνγκ στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι. Ο Λουκ Ντε Γιονγκ πήγε να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα και έπεσε στο δοκάρι. Με αποτέλεσμα να μπει στην ατελείωτη λίστα των ποδοσφαιριστών που κατά το κοινώς λεγόμενο… χάνουν το άχαστο. Ναι η φάση φαίνεται […]

Τι πιο αντιπροσωπευτικό για την φετινή εικόνα της Μπαρτσελόνα. Από την γκέλα του Ντε Γιόνγκ στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι.

Ο Λουκ Ντε Γιονγκ πήγε να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα και έπεσε στο δοκάρι. Με αποτέλεσμα να μπει στην ατελείωτη λίστα των ποδοσφαιριστών που κατά το κοινώς λεγόμενο… χάνουν το άχαστο.

Ναι η φάση φαίνεται εύκολη αλλά δεν είναι, με τον Ντε Γιονκ να προσπαθεί σχεδόν ένα μέτρο από την εστία να κοντρολάρει. Και να τη… φυσήξει στα δίχτυα, ή και να μπει με αυτή στην εστία, αλλά έπεσε στο δοκάρι!

Αυτή είναι και η εικόνα των “μπλαουγκράνα” φέτος! Αυτό είναι το blooper που παρουσιάζεται για ομάδα από τον Κούμαν. Που δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του παρελθόντος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ