Πριν λίγα χρόνια είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε μία απίθανη γκολάρα από τον Έκι Γκονζάλεζ. Στις 20 Οκτωβρίου του 2004 ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν την Άρσεναλ στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άρσεναλ τότε ήταν η καλύτερη όλων των εποχών, καθώς είχε να ηττηθεί 49 συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός τότε […]

Πριν λίγα χρόνια είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε μία απίθανη γκολάρα από τον Έκι Γκονζάλεζ.

Στις 20 Οκτωβρίου του 2004 ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν την Άρσεναλ στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Άρσεναλ τότε ήταν η καλύτερη όλων των εποχών, καθώς είχε να ηττηθεί 49 συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός τότε κοίταξε στα… μάτια την αγγλική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με γκολ του Λιούνμπεργκ. Οι πράσινοι πίεσαν και ισοφάρισαν στο 65ο λεπτό με μια απίθανη γκολάρα του Έκι Γκονζάλεζ. Ο Σκάτσελ έκανε την ψιλοκρεμαστή μπαλιά, ο Λέμαν βγήκε και έδιωξε την μπάλα με το κεφάλι, με τον Γκονζάλεζ να πετυχαίνει ένα από τα καλύτερα γκολ στην ιστορία του Champions League. O Αργεντίνος σταρ κρέμασε τον τερματοφύλακα της Άρσεανλ με σουτ από τα 25 μέτρα.

Ένα γκολ λοιπόν που είχε μείνει… χαραγμένο στις μνήμες των Παναθηναϊκών και όχι μόνο. Τελικά το παιχνίδι ήρθε 2-2 με γκολ των Ανρί στο 74΄και Ολισαντέμπε στο 82΄.

Παναθηναϊκός (Z.Σκάζνι): Χαλκιάς, Βύντρα, Κωνσταντινίδης, Μόρις, Κυργιάκος, Γκούμας, Σκάτσελ, Μπασινάς, Κωνσταντίνου (64′ Ολισαντέμπε), Γκονζάλες (90′ Σαπάνης), Μίτου (75′ Επαλέ).

Άρσεναλ (Α.Βενγκέρ): Λέμαν, Λαουρέν, Κόουλ, Κάμπελ, Τουρέ, Φάμπρεγκας, Λιούνμπεργκ, Εντού, Ανρί, Πιρές, Ρέγες.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ