Την κέρδισε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα (2-3).

Στο «Καμπ Νου» συναντήθηκαν η Μπαρτσελόνα και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο δεύτερο αγώνα τους για τα προημιτελικά του UEFA Europa League.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες, 1-1, στο πρώτο ματς επί γερμανικού εδάφους. Έτσι, η πρόκριση κρίθηκε στη Βαρκελώνη, με τους Γερμανούς να προηγούνται με 3-0 κι εν τέλει να κερδίζουν με 3-2 τους «μπλαουγκράνα».

Ο Φίλιπ Κόστιτς μόλις στο 4’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 67’, ενώ είχε μεσολαβήσει το γκολ του Ραφαέλ Σάντος Μπόρε Μόρι στο 46’.

Το μόνο που κατάφεραν οι Καταλανοί ήταν να μειώσουν με τον Σέρχιο Μπουσκέτς στο 84’ και με τον Μέμφις Ντεπάι στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα ματς που αντέδρασαν όταν όλα είχαν κριθεί.

Στο τέλος αποβλήθηκε ο Ιβάν Εντικά, για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά με τη Γουέστ Χαμ. Στις 28 Απριλίου θα γίνει ο πρώτος αγώνας. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 5 Μαΐου.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (61’ Ντεστ), Αραούχο, Γκαρσία (70’ Λ. Ντε Γιονγκ), Άλμπα, Πέδρι (46’ Φ. Ντε Γιονγκ), Μπούσκετς, Γκαβίρα, Ντεμπελέ, Τόρες (80’ Ντεπάι), Ομπαμεγιάνγκ (61’ Τραορέ).
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τουρέ (90’ Χασέμπε), Χιντερέγκερ, Εντικά, Κνάουφ (90’ Τσάντλερ), Γιάκιτς, Ρόντε (80’ Χρούστιτς), Κόστιτς, Λίντστρομ (80’ Χάουγκε), Καμάντα, Μπορέ (90’ Άτσε).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Ο Κόστιτς κάνει το 3-0 και κλειδώνει την πρόκριση:




ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Μπόρε για το 0-2:




Ανοίγει το σκορ ο Κόστιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ