Αλλά τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα του κάνουν δύσκολο το έργο και αποφάσισε να παραιτηθεί, από τη θέση στην οποία βρίσκεται από τον Αύγουστο του 2020.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ηγέτης είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής. Ο Άγγλος τεχνικός δεν είχε διστάσει να αναλάβει την ευθύνη και είχε πει στον κόσμο άμεση επιστροφή στην Championship.

Αλλά τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα του κάνουν δύσκολο το έργο και αποφάσισε να παραιτηθεί, από τη θέση στην οποία βρίσκεται από τον Αύγουστο του 2020. Προφανώς και δεν θέλει να πιστωθεί ακόμα μια καταστροφική χρονιά, με τις ποινές που έχει το κλαμπ.

«Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα. Ο σύλλογος προσπάθησε πολύ για να με μεταπείσει, αλλά έχω πάρει την απόφασή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος προπονητής, ο οποίος, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε μαζί με τους παίκτες του, δεν κατάφερε να σώσει τα «κριάρια» από τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, κυρίως λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων, που είχαν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση βαθμών και τους περιορισμούς στις μεταγραφές.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ