Ο Γουέιν Ρούνεϊ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ηγέτης είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ηγέτης είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής. Χθες βράδυ η Ντέρμπι Κάουντι ηττήθηκε με 1-0 από την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και σήμανε τον υποβιβασμός της στην League One από την Championship. Η τελευταία φορά που είχε παίξει σε αυτή την κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 1985-86.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης αρκετοί φίλαθλοι της ομάδα των «κριαριών» συγκεντρώθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο. Ο Άγγλος τεχνικός δεν δίστασε να αναλάβει την ευθύνη και μίλησε μπροστά στον κόσμο δίνοντας το σύνθημα για άμεση επιστροφή στην Championship.

«Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη που μας δείξατε κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Όλο αυτό που ζούμε είναι πολύ δύσκολο. Είναι ζόρικο. Πολύ ζόρικο. Ζούμε πολύ δύσκολες στιγμές. Τόσο εμείς σαν παίκτες, τόσο εσείς ως οπαδοί.

Δυστυχώς, είναι πολύ κακό όλο αυτό που συμβαίνει για εμάς και την ομάδα, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί. Παρόλα αυτά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε ο σύλλογος να γίνει πιο δυνατός και να επιστρέψει εκεί, όπου του ανήκει», είπε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ