Στη φυλακή οδηγούνται έξι ηγετικά στελέχη των ultras της Γιουβέντους, αφού η δικαιοσύνη πήρε τις αποφάσεις της και τις ανακοίνωσε. Είναι μια υπόθεση που ταλαιπωρεί τους Μπιανκονέρι από τη σεζόν 2018-19. Από τη σεζόν, δηλαδή, που ήρθε στην επιφάνεια το όλο θέμα. Τότε που το κλαμπ είχε κατηγορήσει τους οργανωμένους οπαδούς για εκβιασμό.  Το κέρδος […]

Στη φυλακή οδηγούνται έξι ηγετικά στελέχη των ultras της Γιουβέντους, αφού η δικαιοσύνη πήρε τις αποφάσεις της και τις ανακοίνωσε.

Είναι μια υπόθεση που ταλαιπωρεί τους Μπιανκονέρι από τη σεζόν 2018-19.

Από τη σεζόν, δηλαδή, που ήρθε στην επιφάνεια το όλο θέμα.

Τότε που το κλαμπ είχε κατηγορήσει τους οργανωμένους οπαδούς για εκβιασμό.  Το κέρδος από το καπέλο στα εισιτήρια και διάφορα άλλα προνόμια που είχαν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Είναι μια υπόθεση που είχε και έχει ως συνέπεια την απουσία των ultras από τους αγώνες της Γιουβέντους.

Η απόφαση, λοιπόν, του δικαστηρίου είναι η καταδίκη έξι ηγετικών στελεχών των οργανωμένων οπαδών των Μπιανκονέρι. Αναλυτικά, η μεγαλύτερη ποινή επιβλήθηκε στον αρχηγό των Drughi, Ντίνο Μοτσόλα, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών και 10 μηνών.

Από εκεί και πέρα, ο Ντομένικο Σκαράνο καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 3 μηνών ενώ ο Σαλβατόρε Κάβα σε 2 χρόνια και 4 μήνες. Αμφότεροι, Σκαράνο και Κάβα, είναι ηγετικά στελέχη των Drughi. Συνεχίζοντας, ο Σέρτζιο Τζένρε καταδικάστηκε σε 2 χρόνια και 6 μήνες, ενώ ο Ουμπέρτο Τόια, αρχηγός των Tradizione Bianconera, πάει φυλακή για 1 χρόνο και 6 μήνες. Τέλος, ο Τζουζέπε Φράντσο καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και δύο μηνών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ