Εντός έδρας μονομαχία για την Γιουβέντους κόντρα στην Κάλιαρι. Οι Μπιανκονέρι υποδέχονται στο Τορίνο την μαχητική αντίπαλο με στόχο μία ακόμη νίκη. Που θα τους κρατήσει κοντά στην ευρωπαϊκή ζώνη. Ο Αλέγκρι την παραμονή του ματς δήλωσε ότι έχει στη διάθεσή του την ίδια ακριβώς αποστολή που είχε και στην Μπολόνια. Κοινώς, εκτός δράσης λόγω […]

Εντός έδρας μονομαχία για την Γιουβέντους κόντρα στην Κάλιαρι. Οι Μπιανκονέρι υποδέχονται στο Τορίνο την μαχητική αντίπαλο με στόχο μία ακόμη νίκη. Που θα τους κρατήσει κοντά στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Ο Αλέγκρι την παραμονή του ματς δήλωσε ότι έχει στη διάθεσή του την ίδια ακριβώς αποστολή που είχε και στην Μπολόνια.

Κοινώς, εκτός δράσης λόγω τραυματισμών για ακόμη ένα ματς είχε τον ηγετικό μεσοεπιθετικός Κιέζα, τον Ντιμπάλα, καθώς και τον  Ράμσει. Ενώ έλειπαν και οι Ντανίλο και Κιελίνι.

Αν και η Γιουβέντους είχε τον έλεγχο του αγώνα, άργησε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Κάλιαρι. Αλλά πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο τα κατάφερε και έτσι πήγε στα αποδυτήρια χωρίς μεγάλο άγχος.

Στο 40′ είχαμε το 1-0.Ο Moise Kean σηκώνεται μετά από μια υπέροχη σέντρα και με μια κεφαλιά σκαφτή στο έδαφος καταφέρνει να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον ίδιο ρυθμό, και τελικά προς το τέλος του αγώνα η γηπεδούχος κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τον αγώνα.

Στο 83′ ΄’εγινε το 2-0. Λάθος από τους παίχτες της Καλιαρι, και ο Μπερναρντέσκι πήρε την μπάλα από αριστερά, και προς γωνιά της περιοχής, έπιασε σουτ με το δεξί και κέρδισε τον Κράνιο.

Η Γιουβέντους πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Κάλιαρι, και έφτασε στην 5η θέση της βαθμολογία και πιο κοντά στην τετράδα για το Champions League

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ