«Πλεξίματα» με την αγγλική κυβέρνηση και την πρωθυπουργική οικία για τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει βρεθεί στο στόχαστρο της  βρετανικής κυβέρνησης και της πρωθυπουργικής οικίας. Ο λόγος είναι ότι ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ στο αγώνα του Fa Cup κόντρα στην Τσέλσι, έδωσε άλλοθι σε μερίδα οπαδών των «Reds» που γιούχαραν τον Πρίγκηπα Γουίλιαμ στο «Γουέμπλεϊ» αλλά και αποδοκίμασαν τον εθνικό ύμνο.

«Φυσικά το σκέφτομαι, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερο να ρωτάμε: γιατί συμβαίνει; Δεν θα το έκαναν χωρίς λόγο. Δεν βρίσκομαι εδώ αρκετό καιρό για να καταλάβω τον λόγο πίσω από αυτή τη συμπεριφορά. Έχει να κάνει σίγουρα με το παρελθόν και πιθανώς αυτές είναι ερωτήσεις που εσείς μπορείτε να απαντήσετε πολύ καλύτερα από μένα. Η πλειονότητα των οπαδών μας είναι φοβεροί άνθρωποι. Πραγματικά έξυπνοι, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Δεν θα το έκαναν χωρίς αιτία», ήταν η απάντηση του Γιούργκεν Κλοπ όταν ρωτήθηκε για τη  στάση των οπαδών της Λίβερπουλ.

Αυτές οι δηλώσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την πρωθυπουργική οικία στην οποία υπάρχει πολλή γκρίνια επ΄ αυτού του θέματος, το οποίο χαρακτήρισε «τεράστια ντροπή» και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το μετέφερε στον Μπόρις Τζόνσον.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ