Δε μπορεί μακριά από το ποδόσφαιρο και τους πάγκους ο Γιώργος Δώνης! Ο Έλληνας τεχνικός βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 53χρονος προπονητής δεν πάει κάπου εδώ κοντά, αλλά ξενιτεύεται για χάρη της νέας του ομάδας! Που πήγε οεο; Μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία…Ο Γιώργος Δώνης, λοιπόν, θα αναλάβει τα ηνία της […]

Δε μπορεί μακριά από το ποδόσφαιρο και τους πάγκους ο Γιώργος Δώνης! Ο Έλληνας τεχνικός βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 53χρονος προπονητής δεν πάει κάπου εδώ κοντά, αλλά ξενιτεύεται για χάρη της νέας του ομάδας! Που πήγε οεο; Μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία…Ο Γιώργος Δώνης, λοιπόν, θα αναλάβει τα ηνία της Αλ Φατέχ, με “χρυσό” συμβόλαιο. Αντικαθιστά τον Βέλγο, Γιανίκ Φερέιρα και θα έχει δίπλα του όλους τους συνεργάτες του.

Το έργο του είναι αρκετά δύσκολο, δεδομένου όυι η νέα του ομάδα βρίσκεται κοντά στη ζώνη υποβιβασμού.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού υπέγραψε με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Οι οικονομικές του απολαβές θα είναι ιδιαίτερα υψηλές, αφού θα εισπράξει 2,5 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει τη δεύτερη θητεία του στη Σαουδική Αραβία, καθώς πριν μια εξαετία ήταν προπονητής στον πάγκο της Αλ Χιλάλ.

Θυμίζουμε ότι πριν από μια εξαετία ο Γιώργος Δώνης είχε βρεθεί στον πάγκο της Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία.

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ