Άναψε το «πράσινο φως» από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για την αύξηση στην πληρότητα των γηπέδων στο 50%.

Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, έστω και στο 50%, βρίσκεται προ των πυλών.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Μεταξύ αυτών, οι αθλητικοί χώροι έχουν αδειάσει από φιλάθλους. Αυτό έρχονται να το αλλάξουν τα νέα μέτρα, που ανακοινώθηκαν και θα τεθούν άμεσα σε ισχύ. Από το προσεχές Σάββατο (19/02).

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας άναψε το «πράσινο φως» για την αύξηση στην πληρότητα των γηπέδων στο 50%.

«Στη σημερινή (16/02) συνεδρίασή της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης, εισηγήθηκε την άρση της απαγόρευσης της όρθιας διασκέδασης, την έναρξη πραγματοποίησης των σχολικών εκδρομών, την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50% και την εφαρμογή της τηλεργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στο 20%», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως προστίθεται: «Σε αυριανή της συνεδρίαση η επιτροπή θα εξετάσει επιμέρους αιτήματα. Η εισήγηση της Επιτροπής γίνεται αποδεκτή από την Κυβέρνηση και οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν στην υπό έκδοση ΚΥΑ. Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από το Σάββατο 19.02.22».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ