Δυνατό φιλικό ματς θα δώσει η Εθνική ομάδα στις 17 Νοεμβρίου, με τη Νέα Ζηλανδία στην «OPAP Arena».

Συνέχεια στην προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του EURO. Δυνατό φιλικό ματς θα δώσει η Εθνική ομάδα στις 17 Νοεμβρίου, με τη Νέα Ζηλανδία στην «OPAP Arena».

Ο αγώνας αυτός, ο οποίος είναι ο πρώτος στην ιστορία των δύο χωρών. Θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας της «γαλανόλευκης». Πριν το τελευταίο αγώνα των προκριματικών του Euro 2024. Με τη Γαλλία, τέσσερις ημέρες αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τον πρώτο αγώνα της ιστορίας τους θα δώσουν οι Εθνικές Ομάδες Ελλάδας. Και Νέας Ζηλανδίας. Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου. Και ώρα 19:00 στην OPAP Arena.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα έχει φιλικό χαρακτήρα. Εντάσσεται στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας. Για τον τελευταίο αγώνα της στα European Qualifiers. Εναντίον της Γαλλίας. Στις 21 Νοεμβρίου στην OPAP Arena.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει ομάδα της Ωκεανίας. Υστερα από 43 χρόνια (11/11/1980, Ελλάδα-Αυστραλία 3-3, «Απόστολος Νικολαΐδης»). Καθώς η Αυστραλία δεν ανήκει πλέον στη συγκεκριμένη συνομοσπονδία. Και από το 2006 αγωνίζεται στην ασιατική ζώνη.

Ελλάδα και Αυστραλία έχουν αναμετρηθεί συνολικά 11 φορές. Όλες σε φιλικά παιχνίδια. Αμφότερες μετρούν από 4 νίκες. Με 3 παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα.

Τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 7 Ιουνίου 2016. Στο Etihad Stadium της Μελβούρνης. Οπου η Εθνική είχε επικρατήσει με 2-1. Χάρη στα γκολ του Μήτρογλου στο 8ο λεπτό. Και του Μανιάτη στο 20ό με σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου.

Ο Σάνσμπορι μείωσε στο 58ο λεπτό για την Αυστραλία. Τρεις ημέρες πριν η Αυστραλία νίκησε 1-0 την Εθνική Ομάδα. Στο Σίδνεϊ με σουτ του Λέκι στο 90ό λεπτό.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ