Αλλάζει σελίδα με τη Visa το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Το γυναικείο ποδόσφαιρο πάντα είχε δεύτερο ρόλο, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται ότι σιγά σιγά αλλάζει. Η FIFA προχώρησε σε μία ιστορική συμφωνία, η οποία αλλάζει τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, σύναψε χωρική συμφωνία με τη VISA, η οποία απέκτησε το κορυφαίο πακέτο του γυναικείου ποδοσφαίρου έναντι ενός ποσού της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Η VISA εξασφάλισε τα δικαιώματα για το ημερολογιακό έτος του Παγκοσμίου Κυπέλου του 2023, ενώ εξασφάλισε και τα δικαιώματα μέχρι και το τέλος του 2026. Η επωνυμία υπηρεσιών πληρωμών τα πήρε έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η προηγούμενη μεγαλύτερη συμφωνία ήταν της Barclays με τη Super League γυναικών στην Αγγλία. Η εταιρεία έδωσε 13 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα από το 2019 μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η VISA στο πλαίσιο της συμφωνίας γίνεται η «Αποκλειστική Υπηρεσία Πληρωμών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA 2023». Θα έχει επίσης προβολή στα LED του σταδίου και σκηνικά συνεντεύξεων.

Η εταιρεία θα προσθέσει το πρόγραμμα «Team VISA» και θα υπάρχει πλέον και το βραβείο του MVP. Εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο, η VISA θα έχει σχέση και με τις διοργανώσεις των ηλικιακών ομάδων της FIFA U-17, U-19, U-21 και άλλων αγώνων.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τρόλαρε τον Λουτσέσκου για το γούρικο σκουφί του (pic)
Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τρόλαρε τον Λουτσέσκου για το γούρικο σκουφί του (pic)

Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον… κόσμο
Ποδόσφαιρο

Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον… κόσμο