Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ  και του Αργύρη Γιαννίκη. Έχουμε πει 100 φορές πως ο κόουτς της ΑΕΚ ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά την γερμανική αγορά. Και το δείχνει με πρώτη ευκαιρία τον παιχταρά που φέρνει για το κέντρο της Ένωσης. Ο Ελληνας διεθνής μέσος της Αρμίνια Μπίλεφελντ, σύμφωνα με πληροφορίες του […]

Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ  και του Αργύρη Γιαννίκη. Έχουμε πει 100 φορές πως ο κόουτς της ΑΕΚ ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά την γερμανική αγορά. Και το δείχνει με πρώτη ευκαιρία τον παιχταρά που φέρνει για το κέντρο της Ένωσης.

Ο Ελληνας διεθνής μέσος της Αρμίνια Μπίλεφελντ, σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για την ενίσχυση του άξονα της Ενωσης.

Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης έχει ύψος 1.77μ. και είναι επιτελικός μέσος και μετρά συνολικά σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα 36 παιχνίδια.

Eνώ έχει συμβόλαιο με την Αρμίνια το οποίο η ΑΕΚ πρέπει να υπερβεί για να τον κάνει δικό της. Ο Έλληνας προπονητής τον έχει ζητήσει.

Στο χέρι του Μελισσανίδη η όλη απόφαση.

Τον έχουν εγκρίνει Κονέ – Παπαδημητρίου και μοιάζει ικανός να καλύψει το κενό στα χαφ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ