Η Σαχτάρ Ντόνετσκ επιβεβαίωσε την εξαφάνιση του νεαρού κεντρικού αμυντικού Ολεξάντερ Ροσπούτκο, ο οποίος αγωνίζεται με τον σύλλογο στο Youth League.

Εξαφανίστηκε παίκτης της Σαχτάρ πριν από μια εβδομάδα στο Βέλγιο!

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ επιβεβαίωσε την εξαφάνιση του νεαρού κεντρικού αμυντικού Ολεξάντερ Ροσπούτκο, ο οποίος αγωνίζεται με τον σύλλογο στο Youth League.

Δεν έχει εμφανιστεί από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Αντβέρπ, που έγινε στο Βέλγιο. Στις 4 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ουκρανική ομοσπονδία, η οποία ρώτησε τον σύλλογο για το θέμα. Ο 19χρονος δεν εμφανίστηκε για επιβίβαση στο αεροδρόμιο:

«Επιβεβαιώνουμε ότι ο Ολεξάντερ Ροσπούτκο δεν επέστρεψε στην Ουκρανία μετά τον αγώνα με την Αντβέρπ. Ο παίκτης έλαβε την κάρτα επιβίβασής του, και δεν εμφανίστηκε για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Δεν μπορούμε να πούμε πού πήγε, δεν έχουμε πληροφορίες. Ο σύλλογος ελπίζει ο παίκτης να επιστρέψει σύντομα. Του έχουμε γράψει επίσημη επιστολή απαιτώντας να επιστρέψει εντός πέντε ημερών», ανέφερε η Σαχτάρ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Έχουν περάσει ήδη οκτώ ημέρες, οπότε η Σαχτάρ διατηρεί το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο του παίκτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Obrozrevatel, ο παίκτης είχε συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο την παραμονή του αγώνα στο Βέλγιο.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ