Ο Πατρίς Εβρά μίλησε έξω από τα δόντια για το ποδόσφαιρο, την ομοφυλοφιλία και τις κλειστές πόρτες των αποδυτηρίων. Ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ έγραψε το βιβλιο «I Love this game» και απάντησε σε ερωτήσεις που του έκαναν οι αναγνώστες της εφημερίδας. Σχολίασε το θέμα της ομοφυλοφιλίας, και τόνισε πως υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με διαφορετικές […]

Ο Πατρίς Εβρά μίλησε έξω από τα δόντια για το ποδόσφαιρο, την ομοφυλοφιλία και τις κλειστές πόρτες των αποδυτηρίων.

Ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ έγραψε το βιβλιο «I Love this game» και απάντησε σε ερωτήσεις που του έκαναν οι αναγνώστες της εφημερίδας.

Σχολίασε το θέμα της ομοφυλοφιλίας, και τόνισε πως υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. Κάτι που αποτελεί ακόμη μεγάλο ταμπού.

«Όταν ήμουν στην Αγγλία, έφεραν ένα άτομο για να μιλήσει στην ομάδα για την ομοφυλοφιλία. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου είπαν κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας: “Είναι ενάντια στη θρησκεία μου, υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος σε αυτά τα αποδυτήρια. πρέπει να φύγει από το κλαμπ, κ.λπ”.

Εκείνη τη στιγμή είπα: “Σταματήστε όλοι. Καταλαβαίνετε”. Για να το πούμε διαφορετικά. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες ανά σύλλογο που είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αν το πεις, τελείωσε» ανέφερε.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ