Ο Λορέντσο Ινσίνιε είναι έτοιμος να μετακομίσει στο τέλος της σεζόν στον Καναδά για λογαριασμό της Τορόντο

Ο Λορέντσο Ινσίνιε είναι έτοιμος να μετακομίσει στο τέλος της σεζόν στον Καναδά για λογαριασμό της Τορόντο, η οποία του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους 60 εκατ. ευρώ.

Σελίδα στην καριέρα του ετοιμάζεται να γυρίσει ο αρχηγός της Νάπολι, Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος έπειτα από μία δεκαετία στον ιταλικό σύλλογο αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, αφού δεν κατάφερε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους “παρτενοπέι”.

Ο Ινσίνιε μίλησε πρόσφατα για τους λόγους αποχώρησης του. Και ξεκαθάρισε το τι συνέβη:

«Ο κόσμος πάντα περίμενε πολλά από μένα. Προσπάθησα να ανταποδώσω. Είχα κάποιες διαφωνίες με τους οπαδούς και λυπάμαι. Ο αρχηγός είναι εγγυητής για τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Νομίζω ότι πάντα εξασφάλιζα ότι η Νάπολι δεν θα αποτύχει στη δέσμευσή της στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως η Νάπολι δεν κατανόησε κάτι σε εμένα. Έχω έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Μπορώ να αστειεύομαι με όλους, αλλά στην αρχή κρατάω αποστάσεις. Για μερικούς είναι αλαζονεία, φαίνεται ότι θέλω να τους βάλω ένα πάνω. Είναι απλώς μια αμυντική στάση. Κάποιοι δεν με κατάλαβαν ποτέ στο 100%. Όσοι με ξέρουν πραγματικά ξέρουν πώς είμαι».

Τέλος, ο Ινσίνιε συζήτησε πότε θα αποσυρθεί στο μέλλον:

«Δεν σκέφτομαι την ηλικία. Όταν καταλάβω ότι δεν είμαι καλά σωματικά, θα σταματήσω. Το να βλέπεις τον Ζλάταν στα 40 του σε κάνει να το θέλεις. Έκλαψα όταν ο Τότι αποσύρθηκε. Ξέρω ότι όταν έρθει η σειρά μου, θα νιώσω άσχημα. Δεν θέλω να το σκέφτομαι, με πιάνει άγχος. Η γυναίκα μου αγχώνεται επίσης όταν σκέφτεται να με έχει στο σπίτι κάθε μέρα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ