Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Αργύρης Γιαννίκης στο ΑΕΚ TV, λίγη ώρα έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο Ελληνογερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στους στόχους που θέλει να πετύχει στον κιτρινόμαυρο πάγκο, στο αγωνιστικό του πλάνο. Αλλά και στα χαρακτηριστικά του ποδοσφαίρου που επιθυμεί να παρουσιάσει. Για τη νέα πρόκληση […]

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Αργύρης Γιαννίκης στο ΑΕΚ TV, λίγη ώρα έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Ελληνογερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στους στόχους που θέλει να πετύχει στον κιτρινόμαυρο πάγκο, στο αγωνιστικό του πλάνο. Αλλά και στα χαρακτηριστικά του ποδοσφαίρου που επιθυμεί να παρουσιάσει.

Για τη νέα πρόκληση της καριέρας του:

“Ευχαριστώ τον κύριο Μελισσανίδη και όλα τα στελέχη που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αλλά και στο επιτελείο μου. Σίγουρα είναι τεράστια πρόκληση, γνωρίζω τι ευθύνη έχω, είμαι εδώ για σκληρή δουλειά, τίτλους και καλό ποδόσφαιρο”.

Για το αν είναι ρίσκο η ΑΕΚ στο πρόσωπο του Αργύρη Γιαννίκη:

“Πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες μας ταιριάζουν. Είμαι φιλόδοξος προπονητής, έχω πολλά να δώσω στην ΑΕΚ και χαίρομαι που μου δίνει την ευκαιρία να είμαι εδώ πέρα”.

Για το ρόστερ της ΑΕΚ και τους στόχους της:

“Ο στόχος είναι να εμπιστευτούμε ένα πλάνο, να γίνουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει τα πάντα και τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτοί είναι οι άμεσοι στόχοι, να γίνουμε ομάδα και να παίξουμε σε ένα πλάνο”.

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΚ:

“Τα βασικά στοιχεία του ποδοσφαίρου μου είναι η ταχύτατη ανάπτυξη του παιχνιδιού, άμεσο πρέσινγκ πάνω στην μπάλα. Αυτό θέλει κάποια δουλειά, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι γρήγορα θα έχουμε την ανάλογη εικόνα”.

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας:

“Πάρα πάρα πολλή δουλειά”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ