Έρλινγκ τα πήρες όλα και έφυγες. Σπάει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει να προκαλεί με τις επιδόσεις του, όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Νορβηγός επιθετικός σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και έφτασε τα έντεκα σε 14 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με τον Έρλινγκ Χάλαντ να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω […]

Έρλινγκ τα πήρες όλα και έφυγες. Σπάει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει να προκαλεί με τις επιδόσεις του, όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Νορβηγός επιθετικός σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και έφτασε τα έντεκα σε 14 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με τον Έρλινγκ Χάλαντ να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ, διασύροντάς την με 3-0 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Club Brugge 0-3 Borussia Dortmund: Haaland on the scoresheet yet again as Dortmund go top of group F

Από την προηγούμενη αγωνιστική έγινε το πιο γρήγορο πιστόλι του Τσάμπιονς Λιγκ!

Είναι ο πιο γρήγορος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας πετύχει δώδεκα γκολ σε δέκα αγώνες. Άφησε πίσω του Χάρι Κέιν, Σάντιο Μανέ και Πίπο Ινζάγκι, και μάλιστα με 3 γκολ διαφορά. Όταν ο Μέσι χρειάστηκε 25 αγώνες και ο Ρονάλντο 47! Και συνεχίζει καυτός …πολύ καυτός!

Μάλιστα έχει μεγάλη διαφορά από τους… δεύτερους, καθώς οι Χάρι Κέιν, Σάντιο Μανέ και Πίπο Ινζάγκι στα πρώτα 10 παιχνίδια στη διοργάνωση σημείωσαν 9 τέρματα. 

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι οι απόλυτοι σταρ, αλλά άργησαν πολύ να σπάσουν το φράγμα των 12 γκολ.  Ο άσος της Μπαρτσελόνα χρειάστηκε 25 παιχνίδια κι ο Πορτογάλος 47.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ