Η Ρεάλ Μαδρίτης φέτος τα πηγαίνει καλά και έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, θέλει να διακριθεί και στο Champions League. Γι αυτό οι ιθύνοντες σκέφτονται αλλαγές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για κάποιους έρχεται το τέλος της θητείας τους στην ισπανική ομάδα, καθώς αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου. […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέτος τα πηγαίνει καλά και έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, θέλει να διακριθεί και στο Champions League. Γι αυτό οι ιθύνοντες σκέφτονται αλλαγές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για κάποιους έρχεται το τέλος της θητείας τους στην ισπανική ομάδα, καθώς αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου.

Ο Κάρλο Αντσελότι φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του. Ο έμπειρος τεχνικός έχει βάλει στην black list του τουλάχιστον πέντε παίκτες, που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του και αναμένεται να μην το εξαντλήσει. Ο Ουαλός βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας και το τέλος είναι αναπόφευκτο. Το ίδιο ισχύει και για τους Ντάνι Θεμπάγιος και Ίσκο. Οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται και αναζητούν νέο σταθμό στην καριέρα τους. Πιθανότερος προορισμός η Premier League.

Δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα και ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος δεν εγκλιματίστηκε ποτέ στη Μαδρίτη και το νέο έτος αναμένεται να ψάξει νέες…. περιπέτειες. Τέλος, ο Λούκα Γιόβιτς δεν κατάφερε να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της Ρεάλ. Ο Αντσελότι δεν υπολογίζει στον Σέρβο και αναμένεται και αυτός να πει αντίο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ