Ευχάριστα τα νέα για τον Ολλανδικό αμυντικό.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για τον δεύτερο αγώνα του με τη Μαρσέιγ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Μετά το 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν την Τρίτη (15/08, 22.00) στη Μασσαλία, με… φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στο πρώτο παιχνίδι με τη Ντνίπρο στη Σλοβακία, να επιστρέφει για πρώτη φορά στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ο Ολλανδός αμυντικός, βέβαια, δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του «τριφυλλιού» και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς επί γαλλικού εδάφους.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ: «Την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν την αναχώρηση για τη Μασσαλία της Γαλλίας το πρωί της Δευτέρας, έκαναν το απόγευμα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το νέο της ημέρας ήταν η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ σε φουλ ρυθμό, ξεπερνώντας οριστικά τον τραυματισμό του.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γερεμέγεφ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής σε επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί στις 11 π.μ. το πρωί της Δευτέρας 14 Αυγούστου με προορισμό τη Μασσαλία, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στον επαναληπτικό αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ