Οι Μιλανέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Λεάο και έχασαν πέναλτι με τον Κεσί, αλλά ο Ζλάταν έβαλε τη “σφραγίδα” του με γκολ στο 67′, στην επάνοδό του από τραυματισμό. Η Μίλαν έκανε έτσι το 3/3 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Την ώρα που οι Λατσιάλοι είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών στη σεζόν. […]

Οι Μιλανέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Λεάο και έχασαν πέναλτι με τον Κεσί, αλλά ο Ζλάταν έβαλε τη “σφραγίδα” του με γκολ στο 67′, στην επάνοδό του από τραυματισμό.

Η Μίλαν έκανε έτσι το 3/3 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Την ώρα που οι Λατσιάλοι είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών στη σεζόν.

Δεν έλειψαν παρ’ όλα αυτά και τα…έκτροπα.

Ο Σουηδός άλλωστε δεν είναι και το καλύτερο παιδί.

Ο Ζλάταν τα είπε σε έντονο ύφος με τον Λούκας Λέιβα εξαιτίας ενός αχρείαστου μαρκαρίσματος του Βραζιλιάνου. Με τον 40χρονο μάλιστα ακολούθως να τον πιάνει από το λαιμό.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει με όλους τους παίκτες να περικυκλώνουν τους δυο ποδοσφαιριστές και τον… μαινόμενο Μαουρίσιο Σάρι να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα έπειτα από τα διάφορα κοσμητικά επίθετα που εκτόξευσε προς την πλευρά του Ίμπρα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ