Ντέβιν Πλανκ – Αγωνιστικά δεν είχε κάτι να μας κάνει να το θυμόμαστε το παιχνίδι του Άγιαξ με την Εξέλσιορ για το Κύπελλο Ολλανδίας, εκτός από τα 9 μπαλάκια. Αφού το μεγάλο φαβορί κέρδισε έυκολα και με μεγάλη διαφορά, και όλα πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αλλά αυτό που ξεχώρισε στον αγώνα ήταν όταν προς […]

Ντέβιν Πλανκ – Αγωνιστικά δεν είχε κάτι να μας κάνει να το θυμόμαστε το παιχνίδι του Άγιαξ με την Εξέλσιορ για το Κύπελλο Ολλανδίας, εκτός από τα 9 μπαλάκια. Αφού το μεγάλο φαβορί κέρδισε έυκολα και με μεγάλη διαφορά, και όλα πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Αλλά αυτό που ξεχώρισε στον αγώνα ήταν όταν προς το τέλος της αναμέτρησης είχαμε μια αλλαγή από την πλευρά της Εξέλσιορ. Πιο συγκεκριμένα στο 89′ λεπτό πέρασε Ντέβιν Πλανκ και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής πάτησε σε γήπεδο ξανά μετά από τον Οκτώβριο του 2020.

Από τότε παλεύει με τον καρκίνο (κακοήθη όγκο στο πόδι) και με ειδικές θεραπείες έδωσε τον δικό του μεγάλο αγώνα που τελικά κατάφερε να βγει νικητής.

Μπήκε μόνο για λίγα λεπτά, όσο του επιτρέπουν και ι γιατροί αλλά οι ομάδες τον υποδέχτηκαν κάνοντας ένα ξεχωριστό pasillo, χειροκροτούμενους από συμπαίχτες και αντιπάλους.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ