Τι έγινε στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Λειψία έκανε… περίπατο απέναντι στη Χόφενχαϊμ, στη «Red Bull Arena», επικρατώντας με 3-0 για την 29η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι παίκτες του Ντομένικο Τεντέσκο έφθασαν με άνεση στην επικράτηση σκοράροντας όλα τα γκολ τους στο πρώτο μέρος.

Ο Κρίστοφερ Νκουνκού άνοιξε το σκορ στο 5’ και ο Μάρσελ Χάλστενμπεργκ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 20’. Ο Ντόμινικ Σζομπολσλάι χρίστηκε σκόρερ στο 44’.

Στην τέταρτη θέση βρίσκονται πλέον οι νικητές, στο -1 από τη Λεβερκούζεν. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην έκτη θέση με 44 βαθμούς, όσους έχει και η Γιουνιόν Βερολίνου.

Δεν είχαμε νικητή στο «Vovonia Ruhrstadion», καθώς η Μπόχουμ και η Λεβερκούζεν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, 0-0. Οι «ασπιρίνες» έφθασαν τους 52 βαθμούς και «κράτησαν» την τρίτη θέση.

Από το «Deutsche Bank Park» πέρασε η Φράιμπουργκ, 2-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, χάρη στα γκολ του Βιντσέντζο Γκρίφο στο 27’ και του Νιλς Πέτερσεν στο 69’. Ο Φίλιπ Κόστιτς είχε ισοφαρίσει, προσωρινά όπως αποδείχθηκε, στο 54’.

Οι παίκτες του Κρίστιαν Στράιχ επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και είναι πέμπτη με 48 βαθμούς. Έμειναν ένατοι οι ηττημένοι.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεβερκούζεν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λειψία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ