Όπως όλα δείχνουν η μεγάλη λίγκα που είχαν σχεδιάσει οι δώδεκα «μεγάλοι» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι έτοιμη να επιστρέψει.

Δεν τα παρατάνε οι «αποστάτες». Οι τρεις επικεφαλής της European Super League, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους,  παρά την πρώτη αποτυχία τους, η ιδέα των τριών πλευρών δεν έχει «τελειώσει» ακόμα. Σύμφωνα με την «Telegraph», οι τρεις ομάδες σχεδιάζουν να ανακοινώσουν μια νέα μορφή του.

Αλλαγμένη δομή, με μοντέλο προκριματικών και νέο σχεδιασμό.

Όπως όλα δείχνουν η μεγάλη λίγκα που είχαν σχεδιάσει οι δώδεκα «μεγάλοι» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι έτοιμη να επιστρέψει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, συγκεκριμένα το «Vozpopuli», οι 12 ιδρυτές της λίγκας, έχουν συζητήσει και τα έχουν βρει για να επαναφέρουν το πλάνο τους, αλλά λίγο διαφορετικό αυτήν την φορά.

Η διαφορά είναι ότι πλέον η λίγκα δεν θα έχει καμία εγγυημένη θέση. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι εκτός των 12 μεγάλων κλαμπ που έχουν εξασφαλισμένη θέση, θα έχουν την δυνατότητα και οι υπόλοιπες ομάδες να αγωνιστούν στην European Super League.

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν, που είναι αρκετά ενημερωμένος για τα σχέδια των ιδρυτών της ESL.

«Την πρώτη φορά έφτιαξαν μια διοργάνωση στη μέση μιας πανδημίας. Τώρα ακούμε ότι σκέφτονται να φτιάξουν και πάλι μια διοργάνωση την ώρα που υπάρχει πόλεμος. Μάλλον ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ