Η φάση των ομίλων του Champions League αποτελεί παρελθόν εδώ και μερικές ώρες και πλέον όλοι αναμένουμε την εκπληκτική φάση των… νοκ-άουτ που αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ. Αρκετοί ήταν οι παίκτες που έλαμψαν κατά την διάρκεια της φάση των ομίλων. Μερικούς από αυτούς τους περιμέναμε και άλλοι ήταν… έκπληξη. Φυσικά ήταν και […]

Η φάση των ομίλων του Champions League αποτελεί παρελθόν εδώ και μερικές ώρες και πλέον όλοι αναμένουμε την εκπληκτική φάση των… νοκ-άουτ που αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ.

Αρκετοί ήταν οι παίκτες που έλαμψαν κατά την διάρκεια της φάση των ομίλων. Μερικούς από αυτούς τους περιμέναμε και άλλοι ήταν… έκπληξη. Φυσικά ήταν και μερικοί ποδοσφαιριστές που πέρασαν απαρατήρητοι, ενώ λογίζονται ως κορυφαίοι της διοργάνωσης.

Η διάσημη ιστοσελίδα WhoScored παρουσίασε την κορυφαία ενδεκάδα παικτών που μεγαλούργησαν με τις εμφανίσεις τους στους ομίλους του Champions League!

Ανάμεσα τους βρίσκεται και ένας Έλληνας και φυσικά αναφερόμαστε στον Γιώργο Αθανασιάδη που έκανε πράγματα και θαύματα με την Σέριφ!

Αναλυτικά η κορυφαία.. ομάδα: Αθανασιάδης, Τζέιμς, Κόατες, Ουπαμεκανό, Κανσέλο, Μαχρέζ, Ενκουνκού, Γκονσάλβες, Σανέ, Αλέ, Λεβαντόφσκι.

Ενδεικτικό πως υπάρχουν 3 παίκτες από την Μπάγερν Μονάχου και δύο από τις Σίτι και Σπόρτινγκ. Στα περίεργα είναι πως δεν βλέπουμε κανέναν παίκτη από τις Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ