Η Ελλάδα υποδέχθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο το Κόσοβο. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 για τη «γαλανόλευκη». Η οποία έμεινε εκτός από μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Ύστερα από επτά παιχνίδια η ελληνική ομάδα είχε απολογισμό δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, με επτά γκολ ενεργητικό και άλλα τόσα παθητικό. […]

Η Ελλάδα υποδέχθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο το Κόσοβο. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 για τη «γαλανόλευκη».

Η οποία έμεινε εκτός από μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση.

Ύστερα από επτά παιχνίδια η ελληνική ομάδα είχε απολογισμό δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, με επτά γκολ ενεργητικό και άλλα τόσα παθητικό. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ και οι ποδοσφαιριστές του ήθελαν  να ολοκληρώσουν τον 2ο όμιλο με τρίποντο. Για να κλείσουν με θετικό τρόπο μια προκριματική φάση στην οποία Ισπανοί και Σουηδοί θα «κονταροχτυπηθούν» για την κορυφή.

Ο Ολλανδός προπονητής της Ελλάδας δεν υπολόγιζε για το αποψινό παιχνίδι τον Μανώλη Σιώπη που ήταν τιμωρημένος, τον Τάσο Μπακασέτα που ήταν τραυματίας, ενώ αντίθετα εκ νέου διαθέσιμος είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Στο πρώτο ημίχρονο μετά το 26′ ανέβασε στροφές η Εθνική και άρχισε να πιέζει αρκετά τους Κοσοβάρους.  Τρεις καλές ευκαιρίες δημιούργησε η Ελλάδα, αλλά αυτό που κρατάμε είναι το εξαιρετικής ομορφιάς γκολ του Μασούρα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πέλκα.

Δεν έδειξαν σπουδαία πράγματα οι φιλοξενούμενοι που αμύνονται μαζικά και ψάχνουν για κάποιον αιφνιδιασμό που τον δοκίμασαν σε 2-3 περιπτώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρόμοια η εικόνα της Εθνικής. Πίεζε αλλά δεν έκανε γκολ τις κλασικές ευκαιρίες που είχε. Και το πληρώσαμε.

Το Κόσοβο έφτασε στην ισοφάριση με τον Ραχμάνι ύστερα από σέντρα που εκανε από δεξιά ο Ζεγκρόβα και είχαμε κακή αντίδραση της άμυνας της Ελληνικής άμυνας.

Η Εθνική πίεσε στον χρόνο που έμενε αλλά πάλι καλά που δεν χάσαμε στο τέλος. Λάθος οι επιλογές του Ολλανδού, και η διαχείριση του αγώνα.

Η ισοπαλία θα μας στοιχήσει γιατί για το FIFA Ranking ήταν πολύ σημαντική η νίκη.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ