Ελεύθερος ο ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο με εγγύηση 10.000 ευρώ! Χωρίς περιοριστικούς όρους Την χαμηλότερη πιθανή που θα μπορούσε να του επιβληθεί. Ελεύθερος ο Σεμέδο με εγγύηση 10.000 ευρώ! Νωρίτερα μέσα στην μέρα ολοκληρώθηκε η απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο ενώπιον της ανακρίτριας. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού που κατηγορείται με το κακούργημα του ομαδικού […]

Ελεύθερος ο ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο με εγγύηση 10.000 ευρώ! Χωρίς περιοριστικούς όρους

Την χαμηλότερη πιθανή που θα μπορούσε να του επιβληθεί.

Ελεύθερος ο Σεμέδο με εγγύηση 10.000 ευρώ!

Νωρίτερα μέσα στην μέρα ολοκληρώθηκε η απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο ενώπιον της ανακρίτριας. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού που κατηγορείται με το κακούργημα του ομαδικού βιασμού, κατέθετε για περίπου δυόμιση ώρες.

Νωρίτερα, κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων ο Σεμέδο είχε απευθυνθεί προς τους δημοσιογράφους λέγοντας χαρακτηριστικά: «don’ t worry, my friends, you ‘ ll see» (μτφ. «μην ανησυχείτε, φίλοι μου, θα δείτε»).

Μετά τη διάσκεψη εισαγγελέα και ανακριτή αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και εγγύηση 10.000 ευρώ ο 27χρονος.

Η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας εκτίμησαν ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, για να προφυλακιστεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Χωρίς περιοριστικούς όρους!

Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν υπάρχουν βίντεο, μηνύματα, και η ομολογία της φίλης της 17χρονης που είπε ότι δεν είδε κανέναν βιασμό.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές δύσκολα να φτάσει στο δικαστήριο η υπόθεση, και θα υπάρξει πλήρη απαλλαγή του Ρούμπεν Σεμέδο. Κάτι που σας το είχαμε δώσει αποκλειστικά εδώ.

Ο ποδοσφαιριστής στην απολογία του έδωσε και το μήνυμα που είχε δεχτεί εκβιασμό στο instagram

“Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δεν θα πω τίποτα”

Η φίλη της δήλωσε:

“Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα ο Σεμεδο δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν”.

Σημαντικό ρόλο για τους ανακριτές έπαιξε το γεγονός  ότι τα δύο κορίτσια μετά τον “βισμό” έμειναν στο σπίτι του Σεμέδο.  Αν και μπορούσαν να φύγουν από το σπίτι.

Η συνήγορος του Σεμέδο Μαριζάνα Κίκηρη αμέσως μετά δήλωσε:

«Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολέα μου. Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση. Αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτύρων. Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυπτε από πουθενά ο βιασμός».

Το σίγουρο είναι βάση όσων έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, αλλά και όσων έχουμε από δική  ας πληροφόρηση, δεν θα πάει σε δίκη η υπόθεση.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ