O Ιβάν Ράκιτιτς είχε…Άγιο!  Η Σεβίλλη για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League φιλοξενήθηκε στη Γερμανία από τη Βόλφσμπουργκ, αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε ένα απρόοπτο. Ο σκόρερ των Ισπανών δέχθηκε ένα ποτήρι με μπίρα την ώρα που έδινε live συνέντευξη. Ο Ιβάν Ράκιτιτς ήταν ο ποδοσφαιριστής που διαμόρφωσε το τελικό […]

O Ιβάν Ράκιτιτς είχε…Άγιο! 

Η Σεβίλλη για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League φιλοξενήθηκε στη Γερμανία από τη Βόλφσμπουργκ, αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε ένα απρόοπτο. Ο σκόρερ των Ισπανών δέχθηκε ένα ποτήρι με μπίρα την ώρα που έδινε live συνέντευξη.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς ήταν ο ποδοσφαιριστής που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό φαίνεται πως δεν του το συγχώρεσαν οι Γερμανοί οπαδοί.

Την ώρα που ο Κροάτης μέσος έδινε συνέντευξη, είδε ένα ποτήρι, που ήρθε από άγνωστη κατεύθυνση και από άγνωστα χέρια, να πηγαίνει προς το κεφάλι του. Ευτυχώς, δεν τον βρήκε και ο άσος της Σεβίλλης δέχτηκε το περιστατικό με χαμόγελο.«Τα συναισθήματα από το γήπεδο είναι πανομοιότυπα με αυτά των κερκίδων, τίποτα δεν συνέβη» ανέφερε ο διεθνής άσος.

https://www.youtube.com/watch?v=DTuM2oE945I

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σεβίλλη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ